Konsert

Andra Sidan

”Jag känner många som dött en alltför tidig död. Skrev denna sång för några år sedan, om döden, och om att vilja följa med till andra sidan för att försäkra sig om att den som gått vidare verkligen får det bra där.” säger Sofia Karsson om sången ”Andra sidan”

I tre korta konsertfilmer möter vi kammarorkestern Musica Vitae tillsammans med sångerskan Sofia Karlsson och pianisten Elise Einarsdotter.

Sofia Karlsson fick sitt stora genombrott 2005 med albumet Svarta ballader, som har sålt i 120 000 exemplar, och hennes tolkningar av Dan Anderssons dikter tillhör fortfarande hennes mest älskade gärningar och verkar aldrig gå ur tiden.

Musica Vitae är orkestern som tar livets musik till den enskilde lyssnaren. Med stringent elegans hanterar stråkmusikerna konstmusikens alla världar.

 


MEDVERKANDE

Musica Vitae
Sofia Karlsson, sång, gitarr
Elise Einarsdotter, piano
Dorota Siuda, konsertmästare

MUSIK

Sofia Karlsson
Andra sidan
Arrangemang Martin Hederos.

Inspelat januari 2021 på Nygatan 6, Växjö.

Vanliga frågor

Har du en fråga om vår kanal, vårt utbud eller vill ha tips om hur du på bästa sätt kan ta del av vårt digitala utbud? Tryck på ”Läs mer” så hittar du några frågor och svar som vi hoppas kan hjälpa dig. Om du inte hittar något svar på din fråga här så är du varmt välkommen att kontakta oss på channel@musikisyd.se.

Läs mer

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.
Laddar...