Konsert

En kvart från Nygatan 6 | Dråm

Nu är det dags för en serie inspelade snabbkonserter att möta publiken, En kvart från Nygatan 6. Varje söndag från och med 31 oktober till 19 december publiceras en ny 15 minuters-konsert här på Musik i Syd Channel. Konserterna är inspelade på Nygatan 6 i Växjö.

Harpor i samspel – ”Dråm” med Erik Ask-Upmark & Anna Rynefors 

En samspelt duo med avstamp i traditionella instrument och traditionella toner. Under namnet Dråm tolkar de folkmusik med humor och en helt egen ingång. Det är fängslande musik som minner om både djupa skogar och öppna fält. Med spännande berättelser, ovanliga instrument och dansant musik jagar de nya upplevelser med publiken.

Konserterna streamas kl. 15.00 varje söndag från Nygatan 6 Facebooksida och sedan kan du se dem om och om igen på Musik i Syd Channel!

Nästa kvart sänds den söndag 12 december och då får ni möta Vanja Modigh

Filmerna är producerade i samarbete med Folkmusikföreningen Valshuset. En förening, med stöd från statens kulturråd och Växjö kommun, som sedan början av åttiotalet ordnat konserter, spelstugor och danser med såväl lokalt som nationellt etablerade musiker inom folkmusikvärlden.

Här hittar du alla konserterna med mer information.


Relaterade filmer