Konsert

Hur låter framtidens musikliv?

Hur har ett år med Covid-19 satt sin prägel på musiklivet?

Den frågan har tankesmedjan Unga tankar om musik sökt svara på i den här musikdokumentären där ni får möta nio av tankesmedjans drygt 40 medlemmar. Uppdelade i tre ensembler gick de samman för att skapa musik under covid-årets speciella förutsättningar och samtidigt reflektera kring detta märkliga år, hur det har påverkat dem och hur de ser på framtiden. En personlig nutidsberättelse och urpremiär av tre musikaliska verk.

UTOM är en tankesmedja och ett nätverk som består av unga musikpersonligheter som har insett att musiklivet en vacker dag kommer att vila på deras axlar. Verksamhetens kärna är att unga yrkesverksamma från alla genrer och yrkesfunktioner möts, utvecklas och tillsammans arbetar för framtidens inkluderande, utmanade, toleranta och djärva kulturklimat. Medlemmarna är mellan 25 och 40 år och väljs in på ett fyraårigt mandat.

Filmen är en samproduktion mellan Unga tankar om musik, Musik i Syd och Palladium Malmö med generöst stöd från Signatur – Insamlingsstiftelsen för musik


MEDVERKANDE

Anna Gideonsson
Filip Jers
Linn Persson
Rebecca Petersson
Rickard N Jokela
Robin Cochrane
Sara Parkman
Sousou Cissoko
Viktor Axberg

MUSIK

Viktor Axberg, Filip Jers, Rickard N Jokela
Fabulous blues nr 2

Robin Cochrane, Rickard N Jokela, Linn Persson
What do we do when the dogs are silent and the rivers stop flowing?

Sousou Cissoko, Sara Parkman, Rebecca Petersson
Älskade

Ljus: Tanya Johansson, Palladium Malmö
Teknisk samordning: David Borgström, Palladium Malmö
Filmproduktion: Karl Sahlin och Zetter Media

 

Vanliga frågor

Har du en fråga om vår kanal, vårt utbud eller vill ha tips om hur du på bästa sätt kan ta del av vårt digitala utbud? Tryck på ”Läs mer” så hittar du några frågor och svar som vi hoppas kan hjälpa dig. Om du inte hittar något svar på din fråga här så är du varmt välkommen att kontakta oss på channel@musikisyd.se.

Läs mer

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.
Laddar...