Konsert

En kvart från Nygatan 6: Elin Teilus

Snabbkonsert med mycket musik

En röst om allt levande från midnattssolens land – Elin Teilus
Med en röst från skogssamiska Udtja bjuder Elin Teilus på berättelser, jojkar och sånger som berör. Elin Teilus är Västra Götalands kulturstipendiat 2019 och har fått stor uppmärksamhet för sin musik. Bland annat har hon sjungit vid Sametinget och på den samiska nationaldagen. Till Växjö kommer hon med pianisten Rickard Åström.

Filmerna är producerade i samarbete med Folkmusikföreningen Valshuset. En förening, med stöd från statens kulturråd och Växjö kommun, som sedan början av åttiotalet ordnat konserter, spelstugor och danser med såväl lokalt som nationellt etablerade musiker inom folkmusikvärlden.


Denna konsert är en av åtta konserter i vår serie av snabbkonserter, En kvart från Nygatan 6, som är inspelade på Nygatan 6 i Växjö hösten 2021.

Alla konserter i serien:

Olov Johansson

Happy Heartaches

Lamine Cissokho

Bengt och Eva Löfberg

Elin Teilus

Dråm: Erik Ask-Upmark & Anna Rynefors

Vanja Modigh

Hedin & Meidell

Vanliga frågor

Har du en fråga om vår kanal, vårt utbud eller vill ha tips om hur du på bästa sätt kan ta del av vårt digitala utbud? Tryck på ”Läs mer” så hittar du några frågor och svar som vi hoppas kan hjälpa dig. Om du inte hittar något svar på din fråga här så är du varmt välkommen att kontakta oss på channel@musikisyd.se.

Läs mer

Vad letar du efter?

Inga resultat kunde hittas.
Laddar...